Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Λίγα λόγια για την "Ξανθίππη"

Η «Ξανθίππη» βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Σταυρούπολης, σε ένα σημείο μοναδικό στο χάρτη της πόλης και της περιοχής, μέσα στο περιαστικό άλσος της πόλης της Ξάνθης, από όπου μπορείς να ατενίσεις τον ορίζοντα του Νομού μέχρι τα παράλια του και αν ο καιρός είναι «καθαρός», μπορεί κανείς να δει μέχρι τη Θάσο και η Σαμοθράκη.
Άρχισε τη λειτουργία της από το 1973, από τους αείμνηστους Σταύρο Τοπαλίδη και Στέλιο Ιωαννίδη και συνεχίζει εώς σήμερα με την εταιρία «Ευθύμιος Τοπαλίδης & Σια ΟΕ» ως φυσική συνέχεια των ιδρυτών της. Κατά καιρούς έχουν απολαύσει τη θέα και τη γεύση ή και το αντίθετο αν προτιμάτε, της «Ξανθίππης», ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, η πολιτική ηγεσία της χώρας, όλων των παρατάξεων, αλλά και καλεσμένοι από το εξωτερικό, ηθοποιοί, αθλητές, πνευματικοί άνθρωποι. Η λίστα θα ήταν πραγματικά πολύ μακρά, αν θέλαμε να την καταγράψουμε, αλλά θα ήταν περιττό και σίγουρα όχι σεμνό από τη μεριά μας.
Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2006, η «Ξανθίππη» επαναλειτουργεί μετά και την τελευταία της ανακαίνιση και τις ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς των εργασιών της, που την καθιστούν, πλέον σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με τη δυνατότητα σερβιρίσματος καφέ και ποτού σε έναν μοναδικό ενιαίο χώρο, σίγουρα από τους ελάχιστους ανάλογους της βόρειας Ελλάδας, ίσως και πανελληνίως. Η αγάπη του κόσμου, προς το κατάστημά μας αποδεικνύεται έμπρακτα καθημερινά από τη στιγμή της επαναλειτουργίας του με την καθημερινή του παρουσία.
Η «Ξανθίππη» πάντα ήταν και παραμένει ένα λαϊκό μαγαζί, που τώρα όμως απέκτησε περισσότερη αίγλη και ένα πιο αξιοπρεπές και ομολογουμένως πιο όμορφο περιβάλλον, αλλά συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλα τα βαλάντια. Γιατί ο στόχος μας πάντα ήταν, είναι και θα είναι η καλή, τίμια και ποιοτική εξυπηρέτηση του κόσμου, προσφέροντας του τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες εστίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου